Lån til huskøb

Få det billigste lånealternativ til banken. Lån til dit boligkøb fra 5,50% i rente. Få svar på dine spørgsmål, eller udfyld formularen og hør om dine muligheder for at låne.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn pantebrevslån

Lån til huskøb

Lån til huskøb behøves ikke at være komplekst. Her får du svar på spørgsmål når du overvejer at låne til boligkøbet uden om banken. Vi tilbyder en personlig rådgivning og hjælper dig hele vejen igennem lånetilbud og med købet af huset.

Hvor mange penge kan man låne til huskøb?

Når du ønsker at købe helårsbolig, er en god regel at tage udgangspunkt i din husstandsindkomst og gange den med fire. Har du eksempelvis en indkomst i jeres husstand på 500.000 kr. per år, kan i forvente at købe bolig for 2.000.000 kr. (500.000 kr. x 4). Andre ting påvirker dog også hvor meget du kan få i lån til huskøb.

Hvor mange penge kan man låne til huskøb?

De øvrige ting der påvirker hvor meget du kan låne for er

 • Din udbetaling
 • Husets stand
 • Husets ejerudgifter
 • Jeres rådighedsbeløb ‍

Er det svært at få lån til huskøb?

Mange bliver overrasket over hvor kompliceret det er at låne penge til boligkøbet. Derfor er det en god ide at starte tidligt.

Det billigste lån du kan få er et realkreditlån, og dette kan du få igennem din bank. Hvis du ønsker at få et realkreditlån og bankboliglån er der desværre mange led du skal igennem, og processen kan blive meget langvarig.

Der er rigtig mange danskere, der får afslag i banken til realkredit- og bankboliglån. Det skyldes de krav der stilles af bankerne til dig og til huset du ønsker at købe. Heldigvis er der dog gode muligheder for at låne uden om banken idag.

Selv om du har styr på din egen økonomi kan det altså alligevel være svært at få realkreditlån. Det kan være eksempelvis være svært at låne penge til at købe bolig hvis  

 • Boligens pris er under to millioner kroner
 • Du er selvstændig eller har svingende indkomst
 • Boligen ligger lidt uden for de store byer
 • Boligtypen ikke er nem at sælge hurtigt ‍

Hvorfor låne gennem os?

Bankernes kassetænkning gør det svært at sikre dit boliglån. Vi gør  processen nemmere og mere overskuelig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån ved at tilbyde et alternativt lån baseret på et ejendomskreditlån hvor renten tilpasses dig. Denne type lån er et alternativ til realkreditlånet og banklånet. Hvis vi vurderer at vi kan hjælpe dig, indhenter vi det bedst mulige tilbud fra vores långivere.

Vi er særligt relevante for dig der ikke har tid til at vente eller for dig som har fået afslag i banken. Med os kan du få hjælp til alt, fra boliglån til berigtigelse og skødeskrivning i forbindelse med boligkøbet. Du får samtidigt en personlig rådgiver som følger dig hele vejen, helt uforpligtende.

Hvad er lånevilkår når du ønsker at låne penge til boligkøb?

Når du ønsker at optage boliglån i forbindelse med boligkøb, skal du som minimum lægge 5,00% i egen udbetaling af boligens værdi for at vi kan tilbyde lån. Med ejendomskreditlån kan du nøjes med ét lån, hvor du normalt skal have to lån hvis du låner i banken (realkreditlån + banklån).

Lånets løbetid kan være fra 1 år til 25 år, men typisk er løbetiden 20-25 år når du låner til at købe bolig.

Ejendomskreditlån kan fås med fast rente, og med variabel rente. Lån med fast rente er de mest populære i forbindelse med boligkøb, da det skaber en sikkerhed for hvor meget ydelsen er i hele løbetiden. Variabelt forrentede lån følger derimod renteniveauet på de globale markeder.

Boliglånet kan både fås med afdrag og uden afdrag, men her er lån med afdrag også det mest populære da det samtidigt gør det muligt at lave en opsparing i boligens friværdi.

Ligesom med alle andre lån til boligkøb, er der en fast afgift på 1730 kr. til staten samt en variabel afgift på 1,45% med ejendomskreditlån. Vi gør det mere simpelt for dig og inkluderer disse afgifter i lånet.

Det skal du overveje når du låner

Når du køber boligen, kan selve lånet have stor betydning for din daglige økonomi. Derfor er det vigtigt at du sætter dig godt ind i. De ting du skal være særligt opmærksom på er

 • Hvilken renteprofil har lånet? Skal det være fast rente eller variabel rente? Med fast rente ved du hvilken rente lånet har i hele løbetiden. Omvendt vil renten ikke falde eller stige når renterne på finansmarkederne bevæger sig. Som udgangspunkt er renten højere på et fastforrentet lån
 • Hvor længe ønsker du at låne? Med ejendomskreditlån kan du låne op til 25 år. Jo længere du låner, jo mere kommer du til at betale samlet i renter. Derfor kan det nogle gange svare sig at låne i kortere perioder, så du dermed kommer til at betale mindre for lånet.
 • Skal låne indeholde en afdragsfri periode? I nogle tilfælde kan det give mening ikke at afdrage på lånet - eksempelvis hvis du køber en bolig hvor du kommer til at bruge mange penge på at renovere den og dermed har et mindre rådighedsbeløb i starten.

Beregn lån til huskøb

Hvor meget det koster at få lån til huskøb er vigtigt at vide. Vi formidler boliglån af typen ejendomskreditlån, der også kaldes pantebrevslån. Med vores låneberegner, kan du beregne hvor meget det koster at få et ejendomskreditlån til huskøb.

Du kan bruge beregneren ved at tage udgangspunkt i købesummen på boligen og fratrække den udbetaling du kan komme med til købet. Dette giver dig lånebeløbet.

Du kan bruge beregningen til at tage udgangspunkt i lån mellem 1 og 25 år og du kan vælge et lånebeløb på mellem 200.000 kr. og 3.000.000 kr. Selvom du maksimalt kan vælge 3.000.000 kr. på beregneren, kan du godt ansøge om lån til mere end 3.000.000 kr.

Med beregneren får du en vejledende beregning. Det endelige tilbud vil ofte variere fra det det beregneren viser. Vi anbefaler altid at du får et uforpligtende tilbud for at se hvad din ydelse og udgifter er.

Hvad kræves der af mig for at låne til huskøb?

For at du kan få lån skal långiveren være sikker på at de kan få tilbagebetalt lånet. Dette betyder at du skal kunne fremvise at have job, eller er selvstændig og har en sund økonomi.

Desuden skal du vise at du ikke har for meget anden gæld, og at renten på de øvrige lån du måtte have ikke er for høj. Derfor skal du fremsende oplysninger såsom årsopgørelse, lønsedler, skatteoplysninger, budget og andre oplysninger der kan hjælpe långivere med at vurdere din situation og din evne til at tilbagebetale lånet.

Der skal foreligge en obligatorisk brandforsikring når du låner, da dette giver långiveren sikkerhed for deres lån.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.