Vilkaar og ansvar

Introduktion

Mit Boliglån (Ejendomskreditselskabet Danmark ApS) har til formål at formidle udlån af penge mod pant i ejendomme i Danmark.

Det er gratis at benytte Mit Boliglåns services, og din kreditværdighed påvirkes ikke af at ansøge om et lån. Tilbud om lån er helt uforpligtende.

Brugerens vilkår

Når du har sendt en ansøgning, modtager du på email en bekræftelse på, at Mit Boliglån har modtaget ansøgningsformularen. Mit Boliglån forbeholder sig retten til at kontakte dig for at indhente yderligere oplysninger, såfremt låneansøgningen måtte give anledning hertil.

Fortrydelsesret

Såfremt du indgår en kreditaftale, har du 14 dages fortrydelsesfrist (jf. kreditaftalelovens § 19). Ønsker du at fortryde denne, skal du blot meddele dette skriftligt til os inden for fristen på de 14 dage efter du har underskrevet kreditoplysningsskemaet. Hvis du fortryder aftalen, skal du betale kapitalen og de renter, der er påløbet fra den dato, hvor kreditmuligheden blev udnyttet, til den dato, hvor kapitalen betales tilbage, uden forsinkelse og senest 30 kalenderdage efter at have sendt os meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten. Renterne beregnes på grundlag af den aftalte debitorrente. Herudover skal du betale eventuelle omkostninger, som vi har betalt til offentlige myndigheder, og som ikke kan refunderes.

Ansvar

Du har selv det fulde ansvar for indholdet af de aftaler, som indgås mellem dig og långiver. Derudover har du ansvaret for at de informationer, du angiver i ansøgningsskemaet, er korrekte og retvisende.

Persondata til videregivelse

Dine persondata kan i tilfælde, hvor vi vurderer at der er mulighed for at du vil blive tilbudt et lån, blive videregivet til vores samarbejdspartnere i forbindelse med videre kreditvurdering. Vores partnere er primært Simpel Kredit Ejendomskreditselskab ApS, Jysk Ejendomskreditselskab A/S, Arbejdernes Landsbank A/S, Ringkøbing Landbobank A/S, Luxor A/S.

Se hele vores persondatapolitik her

Klageadgang

Hvis du vil klage over en service eller ydelse hos Mit Boliglån, skal du rette henvendelse til Mit Boliglåns kundeservice på tilbud@mitboliglaan.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du som forbruger indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-kommissionens online klageportal kan derudover anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i en andet EU-land.

Klage kan indgives på EU-Europa. Ved indgivelse af en klage skal du husk at angive vores e-mail adresse: tilbud@mitboliglaan.dk