Lån til erhvervsejendomme

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån og tilpasser det til dig. Lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Friværdi i boligen

100.000

kr.

$0

0 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Din udbetaling til købet

100.000

kr.

$0

0 kr.

1.250.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
4,4 på
5,0 på
Beregn boliglån

Lån til erhvervsejendomme

Ejer du, eller overvejer du at købe en erhvervsejendom? Vi tilbyder alternativ finansiering igennem ejendomskreditlån til erhvervsejendomme. Udfyld formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Kan man belåne en udlejningsejendom?

Det er muligt at belåne udlejningsejendomme i Danmark. Med en erhvervsejendom kan det dog være svært at optage et lån og samtidigt stille sikkerhed for værdien igennem ejendommen.

Det er ofte svært at få realkreditlån grundet lånetypens fokus på pantsikkerheden og omsætteligheden af ejendommen. Samtidigt kan det være svært at få et erhvervslån i banken, pga. man her er fokuseret på afkastet og driften af aktivet. Et godt alternativ til realkredit og bank erhvervslån er at få tilbud på ejendomskreditlån.

Vi tilbyder finansiering af erhvervsejendomme og udlejningsejendomme. Ring til os på 61104004, skriv til os på tilbud@mitboliglaan.dk, eller udfyld formularen og bliv kontaktet.

Hvad er mulighederne for finansiering af erhvervsejendomme?

Du kan finansiere en erhvervsejendom på flere forskellige måder. Den mest attraktive finansiering er realkreditlån da vilkårene for lånet ikke kan ændre sig, som de eksempelvis kan gøre via bankfinansiering.

Ved et erhvervslån, eller bankboliglån, kan du også ofte få et lån, men disse lån er typisk meget bundet op på virksomhedens økonomi, og i mindre grad pantsikkerheden af lånet.

De største långivere til erhvervsejendomme er

  • Realkredit Danmark
  • Nykredit
  • DLR

Den sidste mulighed er via et ejendomskreditlån, hvor hver sag vurderes individuelt, og hvor renten tilpasses den enkelte sag. I sidste tilfælde er der den fordel at vilkår ikke kan ændre sig i løbetiden.

Vi tilbyder rådgivning og sparring og hjælper dig med få de lånetilbud på ejendomskreditlån. Vi hjælper derudover med at etablere lånet i din erhvervsejendom.

Lånevilkår for lån til erhvervsejendomme med ejendomskreditlån

Du kan få lån med løbetid på mellem 1 og 25 år. Lånets løbetid påvirker rente og de samlede omkostninger du betaler. Lånets løbetid aftales i forbindelse med at vi afklarer jeres behov.

Du kan ofte vælge mellem lån med afdrag i hele lånets løbetid, og lån med afdragsfrihed. Den afdragsfrie periode er typisk 1 til 5 år. I den afdragsfrie periode vil du få en lav ydelse til sammenligning med lån med afdrag. Derimod skal du betale hele lånet tilbage ved den sidste termin.

Lån kan fås med fast rente og kan være med variabel rente.  Lån med fast rente har en højere rente end lån med variabel rente, da långiver tager en risiko såfremt renterne på de globale markeder stiger. Renten er typisk 5,50% - 9,50%, afhængigt af løbetid, om det er med fast rente, og om lånet er med afdragsfrihed.

Med ejendomskreditlån kan I lån penge til alle typer ejendomme, herunder udlejningsejendomme, investeringsejendom og blandet erhverv. De vigtige er at der er friværdi nok til at lånet kan etableres, og at virksomhedens økonomi er bæredygtig.

Ejendomskreditlån kan også bruges til at indfri eksisterende lån der har sikkerhed i en erhvervsejendom. Refinansiering af eksisterende gæld kræver at der er sikkerhed nok i ejendommens værdi.  

Er det muligt at finansiere ubebyggede grunde?

Det er svært at finansiere ubebyggede grunde igennem ejendomskreditlån, da de fleste långivere i dette marked er fokuseret på lån i fast ejendom. Vi tager alligevel gerne ansøgning om lån til ubebyggede grund i betragtning.

De bedste forudsætninger for få finansiering til erhvervsejendom

Ejendomme med den lavere risiko har nemmere adgang til finansiering. Det vil sige, at du ikke nødvendigvis skal præsentere en ejendom der leverer et højt afkast, men derimod en ejendom der leverer et stabilt afkast nu og i fremtiden. En udlejningsejendom, der kun udlejer til private vil være nemmere at skaffe finansiering til en hvis ejendommen udlejes til forskellige typer af erhverv. Det skyldes alene at casen er mere transparent for långiver

Lån til erhvervsejendomme og lån til udlejningsjendomme

Få lån til investeringsejendom

Hvis du overvejer at investere i en ejendom, er finansieringen noget af det der påvirker dit forventede afkast allermest. Det er derfor vigtigt at du sætter dig godt ind i de rentevilkår og øvrige vilkår som lånet har. Det er også vigtigt at den investering du laver ikke bare genererer et afkast men også bidrager til en positiv likviditet. Lånet er således afgørende for denne balance. Vi kan hjælpe dig med at afdække dette.

Hvilke ejendomme er lettest at få finansiering til?

De erhvervsejendomme du har lettest ved at få finansiering til er

  • Ejendomme der udelukkende har udlejning til private
  • Mindre ejendomme, eller meget store hvor du har driftfordele
  • Centrale eller tæt på store byer
  • Ejendomme hvor standen vurderes at være god

Lån til boligudlejningsejendomme

De erhvervsejendomme der oftest opnår belåning er boligudlejningsejendomme. Dette skyldes at denne ejendomstype er lettere at opnå belåning med i sammenligning med forretningsejendomme med kontor.

Hvad er et lån til udlejningsejendom?

Et lån til udlejningsejendom er en type finansiering, der giver mulighed for at erhverve en ejendom, der skal anvendes til udlejning. Dette kan være en lejlighed, et hus, en butik eller et kontorbygning, for eksempel. Et lån til udlejningsejendom er en form for finansiering, som især bruges af investeringsvirksomheder og privatpersoner, der ønsker at købe en ejendom, som de kan udleje til andre. Dette lån kan være en god måde at få finansieret købet af en udlejningsejendom, da renten ofte er lavere end for andre typer af lån

Hvilken type lån skal du vælge?


Når du skal låne penge til at købe en udlejningsejendom, er der flere typer lån at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge et fastforrentet lån, hvor renten er den samme gennem hele lånets løbetid, eller et variabelt forrentet lån, hvor renten kan ændre sig undervejs. Det er en god idé at undersøge de forskellige lånetyper, inden du træffer et valg, så du kan finde det lån, der passer bedst til dine behov og økonomi. De typiske lån er

  • Realkreditlån, eksempelvis DLR Kredit, der typisk kan finansiere op til 60% af ejendommens værdi
  • Erhvervslån, der kan finansiere op imod 50% af ejendommens værdi
  • Ejendomskreditlån, der kan finansiere op imod 80% af ejendommens værdi.

Med ejendomskreditlån kan renten, løbetiden og øvrige vilkår aftales individuelt. Det kan derfor være en god ide at få tilbud fra forskellige selskaber. Udfyld formularen for at få et lånetilbud igennem os og hør om dine muligheder.

Hvordan fungerer et lån til udlejningsejendom?‍

Et lån til udlejningsejendom fungerer på samme måde som andre boliglån. Långiveren vil undersøge din økonomiske situation og din kreditværdighed, før de beslutter, om de vil give dig lånet. Hvis du bliver godkendt, vil långiveren udstede lånet til dig, og du vil skulle betale et fastsat beløb tilbage hver måned, samt renter og eventuelle gebyrer.

Hvorfor investere i en udlejningsejendom?


Der er mange fordele ved at investere i en udlejningsejendom. For det første kan det være en god måde at få en stabil indkomst på, da du kan få lejeindtægter fra dine lejere. Det kan også være en god måde at få dine penge til at vokse på, da ejendomsværdien typisk stiger over tid. Desuden kan du også få fradrag for udgifter som f.eks. vedligeholdelse og forbedringer på ejendommen.

Relevante links

Beregn boliglån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.