Huslån uden om banken

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån og tilpasser det til dig. Lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn boliglån

Huslån

At købe et hus er en stor investering, og de fleste mennesker vil have brug for en form for lån for at gøre det muligt. Et huslån er en form for lån, der specifikt er beregnet til at finansiere køb af et hus. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvad huslån er, og hvordan du kan finde det bedste lån til dine behov.

Hvad er et huslån?

Et huslån er en form for lån, der bruges til at finansiere køb af et hus. Det er typisk et langfristet lån, der har en fast rente og en fast løbetid, som typisk strækker sig over mange år. Huslån har ofte en større løbetid end andre former for lån, og de kan være enten variable eller faste.

Hvordan finder du det bedste huslån?

Det bedste huslån er ikke nødvendigvis det billigste, men det lån, der passer bedst til dine behov og økonomi. Der er flere ting, du bør overveje, når du leder efter et huslån. Her er nogle gode råd:

 1. Brug en låneberegner. En låneberegner kan hjælpe dig med at beregne, hvor meget du kan låne, og hvad det vil koste dig i månedlige afdrag.
 2. Sammenlign lånemuligheder. Der er mange forskellige lånemuligheder på markedet, så det er en god ide at sammenligne forskellige lån, før du træffer en beslutning.
 3. Overvej en kombination af lån. Du kan overveje at tage både et realkreditlån og et pantebrevslån, hvis du ønsker at optage et større lån til dit huskøb.
 4. Tal med en rådgiver. En rådgiver fra et realkreditinstitut kan hjælpe dig med at finde det bedste lån til dine behov og økonomi.

Pantebrevslån – et godt alternativ til realkreditlån

Når du ønsker at huslån, er der mange forskellige ting du skal overveje. For at finansiere købet, har du ofte muligheden for at få realkreditlån,  bankboliglån eller pantebrevslån. Realkreditlån kan maksimalt finansiere 80% af husets værdi (75% i fritidsboliger) og derfor skal du typisk have et bankboliglån for at finansiere resten.

Det bedste alternativ er pantebrevslån der kan finansiere op til 100%.

Forskellen mellem huslån lånetyper

Hvad er renten på et huslån

Renten på huslån afhænger af lånetypen. Realkreditlån, der er variabelt forrentede, har typisk den laveste rente. Det skyldes at når lånet er variabelt forrentet, så tager du risikoen for om renten stiger. Renten sættes af de finansielle markeder og påvirkes især af nationalbankerne.

Hvis du får et pantebrevslån er renten typisk højere og varierer fra sag til sag. Du kan få pantebrevslån fra 5,50% i rente. Dette skyldes, at modsat realkreditlån hvor alle tilbydes den samme rente, så vurderer långiverne til pantebrevslån hver enkelt sag forskelligt. Denne forskel betyder til gengæld at flere kan få finansieret deres huskøb. Vi formidler pantebrevslån.

Hvad koster et huslån?

Renten på huslån igennem pantebrevslån starter på 5,50%. Du kan bruge vores huslån beregner her på siden for at se hvad en huslån koster. Du kan vælge et lån med en løbetid på op til 25 år, og vælge lån op til 3.000.000 kr. i huslån beregneren.

Her får du to eksempler på huslån på 500.000 kr. og 1.000.000 kr.

Priseksempel på huslån med lånebeløb på 500.000 kr.

 • Løbetid 25 år
 • Rente 5,50%-9,00%
 • Månedlig ydelse før skat: 3.212 - 4.389 kr.
 • Månedlig ydelse efter skat 2.423 - 3.093 kr.
 • ÅOP: 6,13 - 9,98%

Priseksempel på huslån med lånebeløb på 1.000.000 kr.

 • Løbetid 25 år
 • Rente 5,50%-9,00%
 • Månedlig ydelse før skat: 6.393 - 8.736 kr.
 • Månedlig ydelse efter skat 4.822 - 6.157 kr.
 • ÅOP: 6,08% - 9,92%

Hvor stort et huslån kan jeg få?

En god regel for hvor meget du kan købe bolig for, er at gange din hustandsindkomst (alle der skal købe huset) med fire. Dermed får du en gældsfaktor på 4 som er anbefales som det maksimale af finanstilsynet. Så er i eksempelvis et ægtepar der tjener, samlet 500.000 kr., kan i købe en bolig for 2.000.000 kr (500.000 kr. x 4). Denne udregning skal dog tages med et gran salt, da der er stor forskel på de enkelte omkostninger hver familie har. Med de lån vi formidler, er der en større fleksibilitet i forhold til dette tal, da hver sag er forskellig.

Hvor man penge kan jeg låne til huskøb?

Fast eller variabel rente?

Dit boliglån kan både fås med fast eller variabel rente. Et fastforrentet lån er et lån hvor lånets rente er fast i hele lånets løbetid. Når du låner med fast rente er de månedlige ydelser kendt i hele lånets løbetid. Dette er især godt for dig der låner mange penge og eksempelvis får et lån til boligkøb. Låner du mange penge, kan især en variabel rente påvirke dit rådighedsbeløb.  Om du skal vælge fast rente eller variabel rente er noget du kan sparre med din rådgiver om, ud fra hvad der passer bedst til dig. Lån med fast rente er langt den mest normale måde at låne på. Du kan tale med os om at lave en vejledende beregning og se hvad det billigste huslån vil være for dig.

Lån med eller uden afdragsfrihed?

Når du låner til huskøb er det ofte med et lån hvor du betaler afdrag i lånets løbetid. I nogle tilfælde kan derimod give mening at vælge lån med afdragsfrihed, eller delvis afdragsfrihed. Hvis du eksempelvis kommer med en større udbetaling til huskøbet og ønsker at renovere, kan det give mening med en delvist afdragsfrie periode, hvor dine månedlige ydelser i så fald vil være lavere. Den lavere ydelse vil skabe en bedre likviditet for dig når du renoverer huset. Om du bør låne med afdrag eller med afdragsfrihed er noget du kan få rådgivning om hos os.

Hvor stor en udbetaling skal du komme med?

Finanstilsynet har fastsat en grænse for hvor lille en udbetaling du kan komme med. Din egen udbetaling skal mindst være 5,00% af boligens pris. Hvis du eksempelvis køber et hus til 1.000.000 kr., skal din udbetaling være mindst 50.000 kr. Når du låner uden om banken, oplever vi derimod at dine muligheder for at låne stiger hvis du kan komme med meget mere i udbetaling. Kan du komme med 20% eller mere i udbetaling, har du langt større chance for at låne penge til huset.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.