Andelsboliglån

Få det billigste lånealternativ til banken. Få andelsboliglån fra 7,50% i rente. Udfyld formularen og få et gratis lånetilbud.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Friværdi i boligen

100.000

kr.

$0

0 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Din udbetaling til købet

100.000

kr.

$0

0 kr.

1.250.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
4,4 på
5,0 på
Beregn pantebrevslån

Andelsboliglån

Andelsboliglån bruges til at finansiere andelsboliger. Få svar på dine spørgsmål og se hvilke muligheder du har hos os.

Hvad er et andelsboliglån?

Andelsboliglån er et lån der har sikkerhed i en andelsbolig. Du kan låne penge i banken samt uden om banken til at købe andelsbolig.

Da det er de færreste der kan købe en andelsbolig kontant, får de fleste et lån når de køber en andelsbolig.

Måden man finansierer en andelsbolig, er normalt at man kommer med en egen kontant udbetaling til købet, og at man finansierer den resterende del af andelsboligens værdi.

Hvis andelsboligen eksempelvis koster 1.000.0000 kr., og du har 100.000 kr. i udbetaling, skal du finansiere de resterende 900.000 kr. igennem et andelsboliglån. Kreditor, der kommer med pengene får pant i andelsboligens værdi, og du får samtidigt dit lån. Da lånet har sikkerhed i andelens værdi, får du andelsboliglånet til en attraktiv rente i forhold til hvis du tog et almindeligt forbrugslån.

Andelsboliglån fås både med fast rente samt med variabel rente. Lån med fast rente, betyder at renten hverken kan stige eller falde i løbetiden. Du kan tilbagebetale lånet over en periode der typisk er 5 år og op til 25 år.

Andelsboliglån uden om banken

Det er ikke kun i din bank at du kan få andelsboliglån. Som ejendomskreditselskab kan vi også tilbyde andelsboliglån. De lån vi formidler har vilkår der minder om realkreditlån hvor du nemt kan optage og indfri lånet og hvor du kan få lån med løbetid på op til 25 år.

Lånetypen vi formidler hedder ejendomskreditlån, som er et lån hvor du i dette tilfælde stiller andelsboligen til sikkerhed for lånet. Hvis du har brug for at låne til køb af en andel kan vi hjælpe dig med det. Hvis du har brug for at belåne i andelens friværdi kan vi også hjælpe med det.

Hvorfor få andelsboliglån igennem ´Mit Boliglån´?

Vi tilbyder en tryg, nem og hurtig proces. Du ansøger gratis og  modtager et uforpligtende tilbud. Vi hjælper både med at rådgive samt med at indhente det bedst mulige tilbud på finansiering. Renten tilpasses ud fra din situation. Vi sætter os ind i din situation og finder i fællesskab med dig den bedste og billigste løsning.

Det giver særligt mening at bruge os når du ikke har tid til at vente, eller du har fået afslag i banken. Det kan også være fordi du er utilfreds de lånemuligheder du har i banken.

I disse tilfælde kan det særligt give mening at bruge os

  • Bankens proces trækker ud
  • Du har fået afslag i banken til køb af en andelsbolig
  • Du ønsker at låne under to millioner kroner

Med andelsboliglån fra Mit Boliglån får du det bedste alternativ til banken.

Andelsboliglån med fast rente eller variabel rente?

De fleste lån fås med variabel rente i banken, men kan også fås med fast rente. Når du får en fast rente, kan renten hver stige eller falde og du ved præcis hvor meget du skal betale hver måned i resten af lånets løbetid. Andelsboliglån uden om banken tilbydes normalt med fast rente. Det er ofte en højere rente du betaler, når lånet har fast rente, men det betyder samtidigt at dine månedlige ydelser hver kan stige eller falde.

Når du får andelsboliglån uden om banken, er renten stor set altid med fast rente, uanset om det er til ny andelsbolig eller om det er til at låne til en andelsbolig som du allerede ejer. Andelsboliglån uden om banken kræver at du har en sund økonomi, da renten ofte er højere. Vi tilbyder selvfølgelig en personlig rådgivning, og hjælper dig med at gennemgå din egen økonomi så vi i fællesskab sikrer os at du har råd til at låne.

Renten for et variabelt lån er typisk 7,50%-9,00% og typisk 8,50%-9,95% for andelsboliglån med fast rente.

Andelsboliglån med afdrag eller uden afdrag?

Afdragsfrie lån til andelsbolig tilbydes normalt kun når der er stor sikkerhed for lånet. Det betyder at lånets størrelse relativt til den tekniske pris, er lav. For at kunne tilbyde afdragsfrihed, skal belåning i andelen altså være lav, og din økonomi skal være stabil. Der vil være individuelle hensyn forbundet med hvem der tilbydes afdragsfrihed, og afdragfrihed er ikke relevant for alle.

Hvordan finder man det billigste andelsboliglån?

Det billigste andelsboliglån er typisk det lån med den billigste rente. Samtidigt er det også vigtigt at se på de øvrige omkostninger der er ved lånet, såsom stiftelsesomkostninger, indfrielsesvilkår og øvrige vilkår der er for lånet. Et billigt andelsboliglån til køb af andelsbolig, er både et lån med en lav rente, men som også har gode vilkår for indfrielse. Vi tilbyder rådgivning, så du har et godt overblik før du får dit andelsboliglån.

Når du vil vurdere og finde det billigste andelsboliglån, er det en god ide at finde lån med den laveste rente. Du kan derfor tage kontakt til forskellige banker og indhente tilbud fra dem. Banker tilbyder ofte andelsboliglån både til din nye andelsbolig eller din nuværende andelsbolig, hvis du har en i forvejen. Bankerne tilbyder ofte en lav rente, men den variable rente gør at du som låntager har en højere risiko end hvis du får et lån med fast rente.

Det er også en god ide at se hvad omkostningen er for ekstraordinære tilbagebetalinger af lånet, altså hele indfrielser eller delvise indfrielser. Det billigste lån gør har en lavere omkostninger når du indfrier dit lån. Enkelte banker gør det gebyrfrit at indbetale ekstra penge. Vi anbefaler uanset hvad at du tager kontakt til banken og beregn andelsboliglån, da du typisk her kan få billig rente. Enkelte banker kan også tilbyde at låse renten.

Hvor meget kan jeg låne til andelsbolig?

Hvor stort et andelsboliglån du kan få, afhænger særligt af følgende to ting:

  • Andelskronen (det tal der angiver ´værdien´ af boligen.
  • Din økonomi (hvor meget tjener du og hvor stort er dit rådighedsbeløb)

Hvad koster det at låne til andelsbolig?

Andelsboliglån koster typisk mellem 7,50%-9,50% og afhænger af den enkelte bank eller långiver. De typiske lån er variabelt forrentede men du kan også få fastforrentede lån. I perioder med store udsving på renten kan et fastforrentet andelsboliglån være det trygge valg for mange. Lånet kan typisk fås fra 2-25 år.

Kan man låne i andelsboligens friværdi?

Du kan sagtens låne i din andelsboligs friværdi. Det er dog vigtigt at man kan påvise at der eksisterer denne friværdi. Mange andelsboliger har i de senere år oplevet en stor værdistigning og det er ofte muligt at belåne friværdien i boligen. Vi formidler netop finansiering til dette.

Andelsbolig lån beregner

Du kan nemt regne omkostningen ved et andelsboliglån ved at benytte vores låneberegner. Her kan du eksempelvis beregne hvad det koster at låne 200.000 kr. og op til 3.000.000 kr..

Hvad betyder andelskrone?

Andelskrone betyder den værdi der dikterer hvad andelsbeviset maksimalt må sælges til i en andelsboligforening. Når en køber overtager andelsbeviset i andelsboligforeningen opnås retten til at bo i andelsboligen. Andelskronen benyttes til at prissætte en maksimalpris for boligen, eksklusiv de forbedringer der måtte være foretage i boligen. Det er den enkelte andelsboligforening der bestemmer om de vil bruge offentlig ejendomsvurdering eller få en valuar til at vurdere ejendommen. Andelskronen kan derfor være meget forskellig imellem de enkelte foreninger. Der er gode argumenter for at benytte offentlig ejendomsvurdering eller valuar, eller en blanding af begge.

Lån til køb af andelsbolig vs. traditionelle banklån

Når du skal købe en andelsbolig, står du ofte over for et vigtigt valg: Skal du optage et lån specifikt til din nye andelsbolig, eller skal du overveje et traditionelt banklån? For mange er det mest oplagte at optage et lån specifikt dedikeret til andelsboligkøb, da det ofte tilbyder en lavere rente sammenlignet med almindelige banklån. Mange banker tilbyder disse specialiserede lån, men det er vigtigt at indhente tilbud fra forskellige banker for at finde det bedste match for din økonomi.

Fordelene ved en laveste rente

Den laveste rente kan være altafgørende for dit månedlige budget. Med en lav rente vil du opleve en mindre månedlig udgift, hvilket kan gøre det lettere for dig økonomisk. Forskellige banker tilbyder forskellige renter, så det er vigtigt at sammenligne og se, hvor du kan få den laveste rente. Husk også at se på, om renten er variabel eller fast, da det kan have stor betydning for din økonomi i løbetiden af lånet.

Andelsboligens friværdi og opsparing

Når du ejer en andelsbolig, kan du over tid opbygge en friværdi i boligen. Denne friværdi kan du eventuelt bruge som opsparing eller belåning ved senere lån. Belåning af din andelsboligs friværdi kan give dig mulighed for at låne til en andelsbolig eller til andre formål.

Gæld og pant i forbindelse med andelsboliger

Når du optager et andelsboliglån, får kreditoren pant i andelsboligens værdi. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på din gæld og sikre, at du ikke overbelåner din andelsbolig. Hvis du ønsker at tage et nyt lån, kan det være nødvendigt at kontakte din bank eller nærmeste rådgivningscenter for at få en forståelse for, hvor meget du kan belåne uden at sætte din økonomi på spil.

Realkreditlån vs. Andelsboliglån

Mens realkreditlån er populære for ejerboliger, er andelsboliglån det foretrukne valg for andelsboliger. Ligesom med realkreditlån, er det med andelsboliglån vigtigt at forstå lånets løbetid, variabel rente vs. fast rente, og hvordan pant og tinglysningsafgift kan påvirke lånet.

Ting at overveje før du optager lån

Når du overvejer at optage et lån til andelsbolig, bør du tænke over flere faktorer. Det inkluderer den tekniske pris af boligen, din egen økonomi, og eventuelle afdrag du skal betale. Overvej også, om du skal optage et banklån, et nyt lån fra en enkelte bank, eller et andelsboliglån uden om banken.

Konklusion

Uanset om du overvejer at låne til en ny andelsbolig eller vil belåne friværdien i din nuværende bolig, er det vigtigt at få personlig rådgivning. Med den rette rådgivning kan du sikre, at du får det bedste lån, der passer til din økonomi og dine behov.

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør Mit Boliglån unikt?

Vi tilbyder en personlig service, der gør boliglånsprocessen nem og effektiv for dig. Vi ser på din henvendelse som en helhed, så du får en rente skræddersyet til din situation. Med en strømlinet proces sikrer vi hurtige godkendelser, hvilket gør os til det oplagte valg for dem, der ønsker hurtige resultater eller tidligere har modtaget afslag fra traditionelle långivere.

Hvad kan jeg låne til, og hvor meget kan jeg låne?

Hos os kan du låne til køb af ejerbolig, fritidshus, andelsbolig eller udnytte din friværdi. Vores kunder optager typisk lån fra 200.000 kroner op til 10.000.000 kroner. Det konkrete lånebeløb afhænger af boligens værdi, din økonomiske situation og dine behov.

Hvad er jeres lånevilkår?

Vi tilbyder lån med en løbetid på op til 25 år. Du kan vælge mellem en variabel rente fra 7,50% eller en fast rente fra 8,50%. Vores boliglån har vilkår svarende til realkreditlån, hvilket betyder, at kun du kan opsige det. Du har 14 dages fortrydelsesret efter lånet er udbetalt, og et tilbud er helt uforpligtende.

Hvorfor er realkreditlån ofte billigere end vores tilbud?

Både realkredit- og banklån kan have lavere renter end vores boliglån på grund af deres konstruktion og risikovurdering. Derfor råder vi dig til at overveje et realkreditlån, hvis tidsrammen tillader det. Denne forskel i rente afspejler også, hvorfor bankernes låneproces kan være tidskrævende, og hvorfor mange ansøgere får afslag

Let at indfri og omlægge

Hvis du ønsker at indfri dit boliglån - hvad enten det er på grund af et billigere lånetilbud eller salg af boligen - gør vi processen enkel for dig. Vi støtter dig i denne proces og hjælper dig så godt videre som muligt

Kan I hjælpe alle?

Vi behandler alle ansøgere seriøst, uanset din økonomiske situation. Selvom vi ofte formår at hjælpe flere end traditionelle banker, er det ikke altid muligt. Der kan være situationer, hvor vi ikke finder den rette kreditor, eller hvor vi vurderer at din økonomi simpelthen ikke er gearet til et lån

Hvordan håndterer vi gæld til SKAT eller registrering i RKI?

Selv med et udlæg i din bolig kan vi ofte assistere, hvis der fortsat er friværdi. Men hvis du ønsker at købe en bolig og samtidig er registreret i RKI eller har gæld til SKAT, kan det komplicere processen for os.

Hvem står bag lånet?

Vi samarbejder med anerkendte banker og professionelle kreditorer når vi udsteder boliglån.

Hvad er ´Mit Boliglån´?

Mit Boliglån' arbejder for at finde de mest fordelagtige boliglån til dig. Vi er en del af Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, som er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.