Lån uden om banken

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån uden om banken. Beregn og Lån fra 7,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Friværdi i boligen

100.000

kr.

$0

0 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Din udbetaling til købet

100.000

kr.

$0

0 kr.

1.250.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
4,4 på
5,0 på
Beregn pantebrevslån

Lån uden om banken

Hvis du har fået afslag i banken, har du måske hørt om at låne penge uden om banken. Her svarer vi på ofte stillede spørgsmål og viser dine muligheder for at få boliglån uden om banken.

Hvad er lån uden om banken?

Lån uden om banken er baseret på ejendomskreditlån, også kaldet pantebrevslån. Renten på ejendomskreditlån er højere end realkreditlån, men kan stadig være en fordel under de rette omstændigheder.

Lån uden om banken kan benyttes til at låne til hus, lejlighed, andelsbolig og sommerhus. Du kan både låne penge til køb af bolig og til at låne i friværdien i din nuværende bolig.

Har banken sagt nej til at finansiere dit boligkøb, er det stadig muligt at opfylde drømmen. Der kan være mange forskellige årsager til at din bank sig nej. Bankernes kassetænkning gør at eksempelvis selvstændige, eller lønmodtagere med svingende indtægt har særligt svært ved låne til drømmeboligen.

Ejendomskreditlån er altså det bedste alternativ for mange danskere når realkreditinstituttet ikke kan bruges til at låne penge til din egen bolig.

Ejendomskreditlån udstedes af ejendomskreditselskab og er underlagt Finanstilsynet ligesom din egen bank.

Lån penge uden om banken, når banken siger nej

Mange mennesker vil opleve at blive afvist af deres egen bank, af forskellige årsager, til trods for at de har en udemærket økonomi. Afvisningen handler mange gange mere om bankens egne forhold en kundens økonomi. I mange tilfælde lykkes det alligevel at finde lån andetsteds, eksempelvis i en anden bank eller udenom banken. Når du låner uden om banken, er det vigtigt at finde det rette lån og at du sætter dig grundigt ind i tingene. I modsætning til et traditionelt boliglån, er der mange andre lånetyper når du låner uden om banken. Vi giver dig personlig rådgivning og sætter os ind i dit lånebehov.

Hvor meget kan jeg låne uden om banken?

Hvor meget du kan låne udenombanken afhænger af forskellige faktorer. Din økonomi er i høj grad med til at bestemme hvor meget du kan låne, da din gældsfaktor ikke må blive for høj. Har du fundet drømmeboligen, og vil du låne penge til købet af den kan du få en bedre ide om hvor meget du kan låne ved at læse vores artikel om lån til huskøb.

Hvis du overvejer at låne penge i din friværdi , er det vigtigt at der er friværdi nok i boligen. Du kan læse mere om dine muligheder for at låne i din bolig her.

Koster et boliglån uden om banken mere?

Ja boliglån uden om banken koster mere end realkredit. Men boliglån uden om banken er et godt alternativ. Du betaler en højere rente, men det kan alligevel svare sig når du eksempelvis vil købe hus eller vil lån i din friværdi.

Renten fastsættes af investorer i det enkelte tilfælde og tager udgangspunkt i dit lånebehov og i din økonomi.

Du kan både få fast rente og variabel rente når du låner og renten er normalt lavere end forbrugslån. Med vores låneberegner kan du beregne dine omkostninger ved at tage et huslån uden om banken. Det er gratis og uforpligtende at beregne boliglån på siden, ligesom at du gratis kan modtage en vejledende tilbud ved at udfylde vores formular.

Du kan få lån med løbetid fra 1 år til 25 år, og du kan både få lån med afdrag og uden afdrag. Lån der er baseret på ejendomskreditselskabernes pantebrev, er samtidigt fri fra bidragssatser i modsætning til realkreditinstitutterne.

Hvornår kan det give mening at tage et lån uden om banken?

  • Hvis bankens låneproces trækker ud og du har brug for hurtig finansiering
  • Hvis du ikke passer ind i bankens kriterier (f.eks. hvis du er selvstændig, har svingende indkomst, eller har et lavt rådighedsbeløb)
  • Hvis banken ikke vil lån dig penge til den ejendom, du ønsker at købe

Lån udenom banken har en højere rente i lån hos de traditionelle banker, og derfor er det ekstra vigtigt at du har en stabil økonomi der kan bære den højere rente. Bankerne har typisk strenge krav der gør det  svært for få lån hos dem. Derfor kan der være mange grunde til at se på lån uden om banken. Det er samtidigt vigtigt at sammenligne de potentielle ulemper der er ved at optage boliglån udenom banken. Lån udenom banken har typisk højere etableringsomkostninger og højere rente i forhold til konventionelle banker. Vi tilbyder personlig rådgivning, der gør at du får nemmere ved at navigere i et nyt boligkøb, og hjælper dig med at finde det bedste lån uden om banken.

Eksempler på kunder, der har fået hjælp med lån udenom banken

  • En familie på fire, der havde fundet et hus til kr. 1.200.000 og kunne komme med kr. 200.000 i udbetaling. Efter boligkøbet havde familien mindre månedlige udgifter og boede nu i et større hus end deres tidligere lejebolig. De afdrager nu på lånet hver måned.
  • En selvstændig erhvervsdrivende, der havde fundet et hus, han ønskede at renovere. Ejendommen kostede kr. 850.000, men var et håndværkertilbud og trængte til en stor renovering. Banken ville ikke finansiere boligen på grund af den dårlige stand, men vi hjalp kunden med finansiering, og ejendommen er nu væsentligt mere værd på grund af renoveringen.
  • En erhvervsdrivende ejer af en lejlighed i København med meget lav gæld i forhold til boligens værdi ønskede et lån på kr. 500.000 til at støtte sin forretning. Banken kunne ikke finansiere boligen på grund af kundens lave rådighedsbeløb, men vi hjalp med at formidle et lån, da det var tydeligt, at kundens forretning var veldrevet. Det lave rådighedsbeløb skyldtes at kunden trak få penge ud til sig selv i løn.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg overvejer at låne penge uden om banken?

‍Der er en række ting, du bør overveje, inden du tager et lån uden om banken:

  • Renten på ejendomskreditlån er typisk højere end for realkreditlån, så det er vigtigt at sammenligne priser og vilkår fra forskellige udbydere for at finde det bedste tilbud.
  • Ejendomskreditlån er som regel lån med sikkerhed i ejendommen, så hvis du ikke kan betale dit lån tilbage, kan du miste din ejendom. Det er derfor vigtigt at være sikker på, at du har råd til at afdrage på lånet og at du kan leve op til dine låneaftaler.
  • Det kan være en god idé at få professionel rådgivning, inden du tager et lån udenombanken. På denne måde kan du sikre dig, at du får det bedste tilbud og at du forstår alle vilkår og betingelser i låneaftalen.

Hvor kan jeg finde mere information om lån uden om banken?

‍Hvis du vil vide mere om lån uden om banken og dine muligheder, kan du læse mere om ejendomskreditlån og pantebrevslån. Du kan også kontakte os for en uforpligtende snak om dine lånemuligheder hvis du ønsker at få en sammenligning af boliglån.

Lån til andelsbolig uden om banken

Det er muligt at få lån til en andelsbolig uden om banken. Et ejendomskreditlån kan bruges til at finansiere køb af en andelsbolig, ligesom det kan bruges til at lån i andelsboligens friværdi. I nogle tilfælde vil du opleve at ejendomskreditlån er billigere end det banklån du vil blive tilbudt i bankerne.

Lånet vil typisk have de samme vilkår som et ejendomskreditlån til en ejerbolig, så det er vigtigt at sammenligne priser og vilkår fra forskellige udbydere for at finde det bedste tilbud.

Det kan også være en god idé at få professionel rådgivning, inden du tager et lån til en andelsbolig uden om banken.

Beregn ejendomskreditlån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør Mit Boliglån unikt?

Vi tilbyder en personlig service, der gør boliglånsprocessen nem og effektiv for dig. Vi ser på din henvendelse som en helhed, så du får en rente skræddersyet til din situation. Med en strømlinet proces sikrer vi hurtige godkendelser, hvilket gør os til det oplagte valg for dem, der ønsker hurtige resultater eller tidligere har modtaget afslag fra traditionelle långivere.

Hvad kan jeg låne til, og hvor meget kan jeg låne?

Hos os kan du låne til køb af ejerbolig, fritidshus, andelsbolig eller udnytte din friværdi. Vores kunder optager typisk lån fra 200.000 kroner op til 10.000.000 kroner. Det konkrete lånebeløb afhænger af boligens værdi, din økonomiske situation og dine behov.

Hvad er jeres lånevilkår?

Vi tilbyder lån med en løbetid på op til 25 år. Du kan vælge mellem en variabel rente fra 7,50% eller en fast rente fra 8,50%. Vores boliglån har vilkår svarende til realkreditlån, hvilket betyder, at kun du kan opsige det. Du har 14 dages fortrydelsesret efter lånet er udbetalt, og et tilbud er helt uforpligtende.

Hvorfor er realkreditlån ofte billigere end vores tilbud?

Både realkredit- og banklån kan have lavere renter end vores boliglån på grund af deres konstruktion og risikovurdering. Derfor råder vi dig til at overveje et realkreditlån, hvis tidsrammen tillader det. Denne forskel i rente afspejler også, hvorfor bankernes låneproces kan være tidskrævende, og hvorfor mange ansøgere får afslag

Let at indfri og omlægge

Hvis du ønsker at indfri dit boliglån - hvad enten det er på grund af et billigere lånetilbud eller salg af boligen - gør vi processen enkel for dig. Vi støtter dig i denne proces og hjælper dig så godt videre som muligt

Kan I hjælpe alle?

Vi behandler alle ansøgere seriøst, uanset din økonomiske situation. Selvom vi ofte formår at hjælpe flere end traditionelle banker, er det ikke altid muligt. Der kan være situationer, hvor vi ikke finder den rette kreditor, eller hvor vi vurderer at din økonomi simpelthen ikke er gearet til et lån

Hvordan håndterer vi gæld til SKAT eller registrering i RKI?

Selv med et udlæg i din bolig kan vi ofte assistere, hvis der fortsat er friværdi. Men hvis du ønsker at købe en bolig og samtidig er registreret i RKI eller har gæld til SKAT, kan det komplicere processen for os.

Hvem står bag lånet?

Vi samarbejder med anerkendte banker og professionelle kreditorer når vi udsteder boliglån.

Hvad er ´Mit Boliglån´?

Mit Boliglån' arbejder for at finde de mest fordelagtige boliglån til dig. Vi er en del af Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, som er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.