Beregn boliglån

Boliglån beregner

Det er vigtigt at vide hvor meget dit boliglån koster. Med vores boliglån beregner her på siden kan du beregne hvor meget det koster hver måned at låne. Beregneren tager udgangspunkt i lånets størrelse, rente og løbetid og beregner ydelsen på lånet før og efter skat. Beregneren er alene vejledende. Detaljerede finansieringsforslag og tilbud kan fremsendes efter ønske ifm. konkrete lånesager.

Bemærk, låneberegneren kan tage nogle sekunder at loade og findes øverst på siden.

Du bruger låneberegneren ved at vælge et lånebeløb og vælger hvor hurtigt du ønsker at afdrage lånet.

Lånebeløbet i forbindelse med boligkøb af købesummen af huset fratrukket den udbetaling du kommer med.

Lånebeløbet i forbindelse med lån i din friværdi er det lånebeløb du ønsker at få udbetalt.

Beregner vilkår

Beregneren viser lån med en løbetid på op til 25 år og du kan vælge et lånebeløb på mellem 200.000 kr. og 3.000.000 kr. Du kan godt ansøge om lån til mere end 3.000.000 kr.

Beregneren er vejledende og vil ofte variere fra det endelige tilbud du modtager. Renten er typisk 6,0% til 9,00% med variabel rente, og 8,00% til 9,50% med fast rente.

Boliglånet vi formidler er at typen ejendomskreditlån, der i daglig tale kaldes pantebrevslån. Ejendomskreditlån har vilkår der minder om realkreditlån der skaber stor sikkerhed for dig som låner.

De vilkår der indgår i huslån beregneren er:

  • Renten: Renten er afgørende for når du sammenligner priser på boliglån. Jo lavere renten er, jo billigere er dit lån.
  • Hovedstolen: Hovedstolen er det beløb, du låner. Jo større hovedstol du låner, jo mere skal du betale tilbage.
  • ÅOP: Dette betyder de årlige omkostninger i procent, og det er en beregning af, hvad dit lån vil koste dig årligt i procent af lånebeløbet. Jo lavere ÅOP er, jo billigere bliver dit lån.
  • Stiftelsesomkostninger: Stiftelsesomkostninger er de omkostninger, der er forbundet med at oprette boliglånet. Stiftelsesomkostninger kan variere fra långiver til långiver, så det er en god idé at undersøge, hvad de forskellige långivere tilbyder.
  • Løbetiden: Løbetiden er den tid, du bruger på at afbetale dit lån. Jo længere løbetid du vælger, jo dyrere bliver dit lån, da renten skal betales over længere tid.

Beregningerne forudsætter uændrede skatteforhold.