Få et tillægslån i din bolig

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån og tilpasser det til dig. Lån fra 5,50% i rente. Udfyld formularen og få et uforpligtende lånetilbud.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn boliglån

Tillægslån

Et tillægslån er en anden måde at beskrive at låne penge i din friværdi. I denne sektion svarer vi på spørgsmål og viser dine muligheder for at få tillægslån. Udfyld vores formular for at få et uforpligtende lånetilbud.

Hvad er et tillægslån?

Et tillægslån defineres typisk ved at være et boliglån du tager i tillæg til dit eksisterende primære lån, eksempelvis realkreditlånet.  Vi formidler tillægslån af typen pantebrevslån. Du kan bruge tillægslånet til at indfri anden gæld, til at renovere, til energiforbedringer eller til at give dig et bedre økonomisk råderum.

Det vigtige ved tillægslånet er at belåningsgraden ikke bliver for høj i din boligs friværdi, og at din samlede økonomi kan klare at betale lånet tilbage. Lånet må ikke overstige boligens værdi, da der i så fald ikke er sikkerhed for lånet.

For at optage et tillægslån, skal du udfylde vores låneformular. Du er også velkommen til at ringe til os for at høre mere om dine muligheder.

Hvilke vilkår har et tillægslån?

Tillægslån kan fås med en løbetid på mellem 1 og 25 år. Løbetiden aftales efter nærmere aftale. Det kan både fås med fast rente eller variabel rente.

I modsætning til bidragssatsen til realkreditlån, er der med pantebrevslån ingen bidrag. Pantebrevslånet udstedes af ejendomskreditselskaber og dermed uden om banken.

Du kan indfri lånet når du vil. Lånet kan typisk indfries til kurs 100-103, svarende til en omkostning på 0-3% af lånet restgæld når du opsiger.  Långiver kan derimod ikke opsige dit lån, hvilket er helt unikt for pantebrevslån i modsætning til lån igennem bank og realkredit.

Ejendomskreditselskabet der udsteder lånet er underlagt Finanstilsynets regler.

Skal du have fast eller variabel rente?

Du kan både få lån med med fast eller variabel rente. Hvis du får fast rente, tager långiver risikoen hvis renten stiger på de globale markeder. Den faste rente vil gøre at du har samme ydelse i hele lånets løbetid frem til lånets udløb . Omvendt har du risikoen hvis du tager et lån med variabel rente. Vi anbefaler at du taler med vores rådgivere, eller bruger uvildig rådgivning til at finde ud af hvad det rigtige er for dig.

Kan der tilbydes afdragsfrihed i lånets løbetid?

Lån udstedes typisk med afdrag i hele lånets løbetid. Vi kan i nogle tilfælde også tilbyde lån med afdragsfrihed i op til 10 år. Hvis du får et afdragsfrit lån, betaler du alene renter og ikke afdrag frem til udløb af lånet. Derimod betaler du hele afdraget ved lånets udløb.

Hvad koster det at låne - tillægslån?

Du kan se hvad det koster at få et lån i din ejendom ved med vores boliglån beregner. For at modtage et konkret lånetilbud skal du dog udfylde vores formular.

Ligesom andre boliglån, er der omkostninger ved at låne med pant i din ejendom. Beregningen i boliglån beregneren angiver de lovpligtige 1730 kr. i tinglysningsgebyr samt 1.45% i tinglysningsafgift til staten. Det svarer til 4630 kr. for et lån på 200.000 kr. Derudover vil der være omkostninger til långiver i forbindelse med udstedelse af boliglånet.

Det er altid en god ide at se om det er muligt at få et billigere lån andre steder, eller tage en dialog med andre der yder uvildig rådgivning.

Kan man indfri et tillægslån før tid?

Du kan altid indfri tillægslån før tid. Tillægslånet indfries typisk mellem kurs 100 og 103, svarende til at du betaler 0% til 3% af restgælden for at indfri lånet. Hvis du eksempelvis for 5 år siden har lånt 500.000 kr., og restgælden er 300.000 kr., skal du altså betale mellem 0 kr. og 6.000 kr. for at indfri lånet.

Hvad koster det at låne - tillægslån?

Du kan se hvad det koster at få et lån i din ejendom ved med vores boliglån beregner. For at modtage et konkret lånetilbud skal du dog udfylde vores formular.

Ligesom andre boliglån, er der omkostninger ved at låne med pant i din ejendom. Beregningen i boliglån beregneren angiver de lovpligtige 1730 kr. i tinglysningsgebyr samt 1.45% i tinglysningsafgift til staten. Det svarer til 4630 kr. for et lån på 200.000 kr. Derudover vil der være omkostninger til långiver i forbindelse med udstedelse af boliglånet.

Det er altid en god ide at se om det er muligt at få et billigere lån andre steder, eller tage en dialog med andre der yder uvildig rådgivning.

Hvornår kan man få tillægslån

For at få et tillægslån, er det nødvendigt at friværdien er høj nok i din ejerbolig eller fritidsbolig. Hvis du ikke har friværdi, så kan du ikke stille sikkerhed for lånet, og så vil du ikke kunne få et boliglån. Derudover skal du have et økonomisk råderum til at du kan tilbagebetale lånet, med mindre der er tale om et nedsparingslån.

Hvor meget kan man låne til renovering?

Hvis du vil have et nyt lån til renovering af din ejendom skal der være sikkerhed for lånet. Den samlede restgæld på lånet inklusiv de lån der allerede måtte være i ejendommen må altså ikke overstige din ejerboligs værdi. Selv om renoveringen vil medføre en værdistigning af ejendommen, kan denne værdistigning ikke alene lægges til grund for at du kan få lånet. Hvis du vil have en mere konkret vurdering af hvor meget du kan låne til renovering i din ejerboligs friværdi, er du velkommen til at kontakte os direkte.  

Hvilket tillægslån skal jeg vælge?

Det vigtigste ved at tillægslån er at afklare dit lånebehov, og herefter vælge den billigste lånemulighed. De ting du skal se efter er

  • ÅOP (Årlige omkostninger i procent)
  • Lånets løbetid
  • Stiftelsesomkostninger
  • Renten 
  • Hovedstol (hvor meget du reelt låner)

Beregn boliglån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.