Ejendomskreditlån, få det billigst her

Vi giver dig bedre mulighed for at få ejendomskreditlån. Få det bedste alternativ til realkredit og lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Friværdi i boligen

100.000

kr.

$0

0 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Din udbetaling til købet

100.000

kr.

$0

0 kr.

1.250.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
4,4 på
5,0 på
Beregn pantebrevslån

Ejendomskreditlån

Ejendomskreditlån er en af de sikreste måder at låne penge og lånetypen er det bedste alternativ til realkreditlån. Vi hjælper dig med at finde det billigste ejendomskreditlån.

Hvad er ejendomskreditlån?

Ejendomskreditlån er et boliglån, som udstedes af ejendomskreditselskaber. Du kan bruge lånet til at finansiere et køb af bolig, eller til eksempelvis at låne i din friværdi. Lånetypen kan bruges til at finansiere både ejerboliger, fritidsboliger og andelsboliger. Lånet udstedes typisk som fastforrentet.

Hvad er ejendomskreditlån?

Hvad er et Ejendomskreditselskab?

Ejendomskreditselskaber er en finansiel virksomhed som udsteder en type af boliglån kaldet ejendomskreditlån. Ejendomskreditselskaber er ligesom banker under tilsyn af Finanstilsynet.

Ejendomskreditselskaber adskiller sig fra banken og realkreditinstitutter ved at de matcher låntagere med långivere. Derfor kaldes denne form for boligfinansiering også lån uden om banken.

Långiveren på det enkelte ejendomskreditlån kan godt være en bank, men lånet udstedes alene af ejendomskreditselskabet. Da långiverne er forskellige og har forskellige kreditpolitikker er de heller ikke tynget af samme hårde regulering som banker. Renten på de enkelte lån kan derfor også være forskellige. Som formidler af ejendomskreditlån gør vi altid vores bedste for at sikre dig det billigste lån.

Ejendomskreditselskaber hed tidligere pantebrevsselskaber og lånet blev derfor kaldt pantebrevslån. Ejendomskreditselskaber er idag underlagt meget hårdere regulering end tidligere hvilket er godt for dig der ønsker at låne.

Vi står for at formidle lånet til den endelige långiver, så du bare skal kommunikere med os.

Hvad koster ejendomskreditlån?

Med vores låneberegner her på siden kan du beregne ejendomskreditlån og hvor meget det koster hver måned at låne når du ønsker at få et ejendomskreditlån.

Du bruger låneberegneren ved at vælge et lånebeløb og vælger hvor hurtigt du ønsker at afdrage lånet. Hvis du ønsker at låne i din eksisterende bolig, er lånebeløbet det beløb du ønsker at få udbetalt. Du kan både låne til at optage ny gæld, eller til at indfri eksisterende gæld.

Beregneren viser lån med en løbetid på op til 25 år og du kan vælge et lånebeløb på mellem 200.000 kr. og 3.000.000 kr. Du kan også godt ansøge om lån til mere end 3.000.000 kr. og du kan også få en løbetid på helt ned til 2 år.

Beregneren er vejledende og vil ofte variere fra det endelige tilbud du modtager. Udfyld formularen for at høre mere om det. Renten er på lån uden om banken afhængig af om du vælger fast eller variabel rente. Lån med variabel rente er typisk 5,50% til 8,00%. Med fast rente, er den typisk  7,50% til 9,00%.

Den mest benyttede form er lån med fast rente. Det fasftforrentede lån er långivers garanti til dig når markedsrenterne stiger, da långiver nemlig tager risikoen. Når markedsrenterne falder vil du omvendt ikke få en lavere rente hvis renten er fast. Fastforrentet lån har derfor en højere rente.

Det billigste ejendomskreditlån

Der findes flere forskellige udstedere af ejendomskreditlån, og flere forskellige långivere på markedet. Modsat realkreditlån, hvor renten ofte er den samme imellem realkreditinstitutterne, kan der være større forskel imellem ejendomskreditselskaberne. Så derfor kan det vær en ekstra god ide at indhente lån forskellige steder for at vurdere prisen. Renten tilpasses låntagers økonomi.

Hvad er forskellen mellem et ejendomskreditlån og et realkreditlån?

Ejendomskreditlån og realkreditlån minder en del om hinanden. I begge tilfælde stilles der sikkerhed i ejendommen og renten sættes af långiverne på markedet. Ved begge lånetyper er det kun låntageren der kan opsige lånet, mens det er uopsigeligt fra långivers side. Dette giver altså stor sikkerhed for dig der låner.

Forskellen mellem lånetyperne består  i at långivere til realkreditlån investerer i obligationer som er en samling af flere forskellige lån, mens at investorer til ejendomskreditlån investerer direkte i lånet. Derudover er der den forskel at realkreditinstitutter modtager et bidrag (bidragssats) for at tage risikoen på de enkelte lån, mens at investorer til lånet altså tager hele risikoen selv. Disse forskelle gør, at mens renten der tilbydes på realkreditlån typisk er den samme, vil renten på ejendomskreditlån typisk variere.

Renten på et ejendomskreditlån reguleres af

  • Udbud og efterspørgsel på de globale kapitalmarkeder + pantsikkerheden på det enkelte lån

Renten på et realkreditlån reguleres af

  • Udbud og efterspørgsel på de globaler kapitalmarkeder + bidragssats hos realkreditinstituttet


Forskellen mellem ejendomskreditlån og pantebrevslån

Hvor pantebrevslån er en mere bred definition af lån med pant i fast ejendom, er et ejendomskreditlån et lån med pant i fast ejendom som er udstedt af et ejendomskreditselskab. Da ejendomskreditselskaber er under tilsyn af Finanstilsynet, kan du føle dig mere sikker på de vilkår du modtager når du får et ejendomskreditlån. Så et ejendomskreditlån er en form for pantebrevslån.

Beregn ejendomskreditlån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.