Boliglån tilpasset dig

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån og tilpasser det til dig. Lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn boliglån

Boliglån

Lån til boligen kan være komplekst, uanset om det er til ejerbolig, fritidsbolig, eller andelsbolig. Få svar på ofte stillede spørgsmål og find ud af hvilke muligheder du har for at få boliglån.

Hvad er et boliglån?

Et boliglån er en fællesbetegnelse for forskellige lånetyper, hvor du optager gæld og stiller din bolig til sikkerhed for lånet.

Boliglån betyder gæld i bolig, og er en fællesbetegnelse for flere forskellige lånetyper

De mest populære typer er

 • Bankboliglån (der udstedes af banker)
 • Realkreditlån (der udstedes af realkreditinstitutter)
 • Pantebrevslån (også kaldet ejendomskreditlån, der udstedes af ejendomskreditselskaber)
 • Andelsboliglån (der udstedes af banker)

Du kan bruge et boliglån til at købe bolig eller til at låne i din friværdi. Normalt tager du kontakt til din egen bank når du ønsker at få et realkredit- andelsbolig- eller banklån. Derimod kan du tage kontakt til os for at finde det billigste pantebrevslån.

Hvad er det billigste boliglån ved boligkøb

Når du skal vurdere prisen på et boliglån, er det især vigtigt at se på renten. Men andre ting er også vigtige, og det er derfor en god idé at undersøge markedet grundigt, før du træffer en beslutning.

Når du sammenligner boliglån, er det værd at huske på følgende ting:

 • Renten: Det er den mest indlysende faktor at se på, når du skal sammenligne priser på boliglån. Jo lavere renten er, jo billigere bliver dit lån.
 • Hovedstolen: Det er det beløb, du låner. Jo større hovedstol du låner, jo dyrere bliver dit lån.
 • ÅOP: Det står for de årlige omkostninger i procent, og det er en beregning af, hvad dit lån vil koste dig årligt i procent af lånebeløbet. Jo lavere ÅOP er, jo billigere bliver dit lån.
 • Stiftelsesomkostninger: Det er de omkostninger, der er forbundet med at oprette et lån. Stiftelsesomkostninger kan variere fra långiver til långiver, så det er en god idé at undersøge, hvad de forskellige långivere tilbyder.
 • Løbetiden: Det er den tid, du har til at afbetale dit lån. Jo længere løbetid du vælger, jo dyrere bliver dit lån, da du skal betale rente i længere tid.
 • Opsigelse: Det er en god idé at undersøge, hvordan du og långiveren kan opsige lånet. Hvis du for eksempel har mulighed for at opsige lånet uden omkostninger, vil det være en fordel, hvis du senere finder et endnu billigere lån.
 • Renteprofil: Det er en beskrivelse af, hvordan renten på dit lån vil ændre sig over tid. Renteprofilen kan være fast, variabel eller noget helt tredje. Det er en god idé at undersøge, hvilken renteprofil der passer bedst til dine behov.


Som regel er det billigste boliglån et realkreditlån. Realkreditlån kan finansiere op til 80 procent af værdien af en ejerbolig og 75 procent af værdien af et sommerhus. Det betyder at hvis du køber ejerbolig, skal du komme med de resterende 20-25% af pengene. Det betyder i runde tal, at hvis du køber et hus til 1.000.000 kr., så skal du komme med en udbetaling på 200.000 kr. samt handelsomkostninger. Da alle ikke har råd til at lægge 20 procent af pengene til huskøbet, er der mange kommer med 5-10% af pengene selv og låner resten igennem et bankboliglån.

Det næstbilligste alternativ til at finansiere huskøb er et pantebrevslån. Det er denne type af lån, vi formidler. Et pantebrevslån kan finansiere op til 95 procent af værdien af en ejerbolig og et sommerhus. Det betyder i runde tal, at hvis du køber et hus til en million kroner, skal du komme med en udbetaling på 5 procent (50.000 kroner) samt handelsomkostninger. Kravet til udbetaling kan variere afhængigt af boligtypen og den enkelte sag.

Boliglån beregning

Prisen på boliglån afhænger især af lånetypen og om lånet har fast eller variabel rente. Brug vores boliglån beregner her på siden for at beregne prisen på dit boliglån og sammenligne forskellige lånetyper og tilbud. Det er en god idé at undersøge markedet grundigt og sammenligne forskellige långivere, før du træffer en beslutning.

 • Et realkreditlån har en rente på i øjeblikket 5,00% i fast rente.
 • Et banklån har typisk en rente på 5,00-10,00% og har variabel rente.
 • Et ejendomskreditlån har typisk en rente på 5,50-9,00%.

Hvis du vil finansiere en andelsbolig, skal du bruge et andelsboliglån eller et ejendomskreditlån. Du kan ikke få realkreditlån til en andelsbolig.

Hvilket boliglån skal jeg have?

Boligtypen er afgørende for hvilket lån du skal have. Realkreditlån er den billigste form for finansiering, men kan kun hjælpe med at finansiere ejerboliger og fritidsboliger. Desuden er det ikke alle der bliver godkendt til realkreditlån, da der stilles krav til dig der låner og boligen.

Forsøg derfor altid at få realkreditlån. Hvis du har fået afslag finder vi det billigste ejendomskreditlån til dig.

Det kan give mening at få ejendomskreditlån når:

 • Du ønsker at købe en bolig til under to millioner kr.
 • Du har fået afslag til realkredit- og bankboliglån
 • Du vil låne i din friværdi
 • Du ønsker samme sikkerhed som ved et realkreditlån

Hvilken bank er bedst for boliglån

Der findes rigtig mange banker i Danmark. De to største banker er Danske Bank og Nordea, og de samarbejder med deres egne realkreditinstitutter, nemlig Realkredit Danmark og Nordea Kredit. De øvrige banker i Danmark samarbejder med Totalkredit, Nykredit, eller DLR kredit. Der er ikke meget forskel i renten du kan få i de forskellige realkreditinstitutter.

Derimod kan der være forskel på bidragssatsen hvilket er særligt relevant hvis du låner flere millioner kroner. Den store forskel findes mellem bankerne da bankerne selv sætter renten. Vi anbefaler at du taler med din egen bank i god tid, og spørger mindst en anden.

Hvis du har fået afslag i banken er du selvfølgelig også velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi har ofte bedre mulighed for at hjælpe dig med at få lån end banken har.

Beregn boliglån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.