Pantebrevslån til bolig

Bankens låneproces er besværlig. Vi giver dig bedre mulighed for at få pantebrevslån. Få det billigste lånealternativ på markedet og lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn pantebrevslån

Pantebrevslån

Pantebrevslån kan bruges når du har fundet drømmeboligen. Lånet kan også bruges til at låne ekstra penge i friværdien i din nuværende bolig.

Her svarer vi på ofte stillede spørgsmål og viser dine muligheder for at få pantebrevslån.

Hvad er pantebrevslån?

Pantebrevslån er et boliglån hvor du optager gæld og stiller din bolig til sikkerhed for lånet. Det minder om et realkreditlån. Pantebrevslån omtales også som et ejendomskreditlån og er en alternativ måde at finansiere dit huskøb eller til at låne i din friværdi.

Hvad er et pantebrevslån?

Mange oplever at blive afvist i deres egen bank. Bankernes kassetænkning gør at eksempelvis selvstændige eller lønmodtagere med svingende indtægt har særligt svært ved låne til drømmeboligen. Pantebrevslån gør det muligt at finansiere drømmen.

Hvad er fordelene ved pantebrevslån?

Pantebrevslån har en lavere rente end almindelige lån, man kan låne større beløb og man kan låne i op til 25 år. Renten fås fra 5,50% og fastlægges ud fra det konkrete lån og pantets sikkerhed.

Pantebrevslån udstedes af ejendomskreditselskaber og er underlagt Finanstilsynet ligesom banker. Dette skaber sikkerhed for dig der låner.  Långiverne er institutionelle långivere, banker, eller finansielle virksomheder med speciale i boligfinansiering igennem pantebrevslån og ejendomskreditlån.

Pantebrevslån kan kun opsiges af dig efter du har fået lånet udbetalt i modsætning til almindelige lån igennem banken.

Belåningsgrad

Realkreditlån

Pantebrevslån

Ejerbolig Op til 80% Op til 100%
Fritidsbolig Op til 75% Op til 100%
Andelsbolig 0% Op til 100%

Bør jeg vælge fast rente eller variabel rente?

Når du vælger et lån med fast rente, er det långiveren der tager risikoen for fremtidige rentestigninger på de globale markeder. Vælger du den variable rente, er det dig der tager risikoen for den stigende rente. Med den variable rente, vil du få en lavere rente hvis renten falder på de globale markeder. Omvendt vil du få en højere ydelse på dit variable lån hvis renten stiger. Den variable rente kan altså medføre at du både får et billigere og et dyrere lån. Det kan altså betyde at du både får et mindre og et større rådighedsbeløb med et variabelt forrentet lån i lånets løbetid.Uanset om du vælger fast eller variabel rente, er det en god ide at konsultere din rådgiver når du skal tage stilling til lånet.

Hvorfor få pantebrevslån igennem Mit Boliglån?

Vi tilbyder en tryg, nem og hurtigere proces. Du ansøger gratis og  modtager et helt uforpligtende tilbud. Vi hjælper både med at rådgive samt med at indhente det bedst mulige tilbud på finansiering. Renten tilpasses ud fra din situation samt hvad markedet kan tilbyde. Vi forsøger altid at sætte os så godt ind i din situation som muligt og finder i fællesskab med dig den bedste og billigste løsning.

Det giver særligt mening at bruge os når du ikke har tid til at vente, eller du har fået afslag i banken. Det kan også være fordi du er utilfreds de lånemuligheder du har i banken.

I disse tilfælde kan det særligt give mening at bruge os

 • Bankens proces trækker ud
 • Du har fået afslag i banken
 • Du ønsker at låne under to millioner kroner

Med pantebrevslån fra Mit Boliglån får du det bedste alternativ til banken.

Lånevilkår og opsigelse

De pantebreve vi formidler er af typen ejendomskreditlån. Ejendomskreditlån udstedes af ejendomskreditselskaber som er reguleret af Finanstilsynet.

Det betyder at du kan få lån med en løbetid op til 25 år. Pantebrevslån fås med variabel rente fra 5,50% og med fast rente fra 7,00% i hele lånets løbetid.

Du kan nemt indfri dit lån eller omlægge det. Omvendt kan pantebrevet ikke opsiges fra långivers side. Dette er helt unikt, da både banklån og realkreditlån kan af banken under visse omstændigheder. Du er selvfølgelig ikke bundet af et tilbud, og lånetilbud er helt uforpligtende. Efter du har fået udbetalt lånet, har du mulighed for at fortryde i op til 14 dage efter.

Pantebrevslånet kan typisk indfries til kurs 100-103, svarende til at du skal betale et gebyr på 0-3% af den restgæld der er tilbage når du indfrier lånet.

Pantebrevslån tinglyses på tinglysning.dk

Beregn pantebrevslån

Du kan her på siden få en ide om hvor meget pantebrevslån koster. Med vores låneberegner her på siden kan du beregne hvor meget det koster hver måned at låne.

Pantebrevslån beregneren har en løbetid på mellem 1 og 25 år, altså du vælger selv hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet.

Pantebrevslån til bolig

Pantebrevslån til bolig er den mest simple form for finansiering. Lånet er et alternativ til realkreditlån. Med pantebrevslån kan du låne til følgende boligtyper

 • Ejerlejlighed
 • Hus
 • Sommerhus (fritidshus)
 • Andelsbolig
 • Ideel anpart

Hvad er det billigste pantebrevslån?

Da renten på et pantebrevslån afhænger af pantsikkerheden på det enkelte lån, kan der være forskel på renten imellem hvert pantebrevslån.

Pantsikkerheden betyder hvor ´sikkert´ pantebrevslånet er for långiveren. Eksempelvis vil et pantebrevslån med første prioritet, altså hvor der ikke er anden gæld i boligen, vil være mere sikkert end et lån med anden prioritet. Et pantebrevslån med to låntagere vil også normalt være mere sikkert end et lån med én låntager.

Det vil sige at jo bedre du kan gøre pantsikkerheden, jo billigere et pantebrevslån vil du få tilbudt. Dette kan du gøre, f.eks. ved at komme med et større udbetaling i forbindelse med huskøb, eller eksempelvis ved at renovere dit hus i forbindelse med et tillægslån i din bolig.

Da vi modtager et fee per formidlet lån som er uafhængigt af renten på lånet, har vi altid en interesse i at finde det billigste pantebrevslån med den laveste rente.

Vi har et stort netværk af långivere og har derigennem adgang til finansiering til alle typer af boliger over alt i landet.

Pantebrevslån til erhverv

Pantebrevslån til erhverv er finansieret på samme måde som til private, nemlig ved at tage sikkerhed i ejendommen. For at kunne opnå pantebrevsfinansiering skal værdien af ejendommen sikres. Du kan læse mere om lån til erhvervsejendomme her.

Hvad er forskellen mellem et pantebrevslån og et realkreditlån?

Pantebrevslån og realkreditlån minder på mange måder om hinanden, og pantebreve er et godt alternativ til realkreditlån.

Ved begge lånetyper stilles der sikkerhed i fast ejendom for lånet. Realkreditlån har dog en række mere strenge krav til dig som låner. Derfor kan det være svært at få lånet i din bank.

Renten påvirkes af udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder, hvor renten er den betaling som investorerne skal have for deres investering i lånet. Ved begge lånetyper er det kun låntageren der kan opsige lånet, mens det er uopsigeligt fra långivers side. Både pantebrevslån og realkreditlån er baseret på et almindeligt pantebrev. Dette giver stor sikkerhed for låntager, der i modsætning til andre typer lån kan risikere at skulle indfri lånet med kort varsel.

Forskellen mellem lånetyperne består i at investorer til realkreditlån investerer i obligationer som er en samling af flere forskellige lån, mens at investorer til pantebrevslån investerer direkte i pantebrevslånet. Derudover er der den forskel at realkreditinstitutter modtager et bidrag (bidragssats) for at tage risikoen på de enkelte lån, mens at investorer til pantebrevslånet altså tager hele risikoen selv. Disse forskelle gør, at mens renten der tilbydes på realkreditlån typisk er den samme, vil renten på pantebrevslån typisk variere.

Renten på et pantebrevslån reguleres af

 • Udbud og efterspørgsel på de globale markeder + pantsikkerheden på det enkelte lån.

Renten på et realkreditlån reguleres af

 • Udbud og efterspørgsel på de globale markeder + bidragssats hos realkreditinstituttet
Forskellen mellem pantebrevslån og realkreditlån.

Overvejelser inden pantebrevslån

Ligesom enhver anden form for finansiering til fast ejendom er det rigtig vigtigt at du tænker dig godt om når du får et pantebrevslån. Det er særligt vigtigt at du får et overblik over

 • Lånets hovedstol (Hvor meget du låner)
 • Renten (Prisen på lånet)
 • Budget (Din økonomi før og efter at du låner)
 • Rentevilkår (Fast eller variabel rente)
 • ÅOP (Prisen på lånet inklusiv omkostninger)
 • Løbetiden (Hvor længe du låner)
 • Andre vilkår for lånet (Hvor hurtigt kan du opsige det? Er det uopsigeligt fra långivers side? Er der andre væsentlige vilkår i det juridisk dokument)

Andre former for pantebrevslån

Beregn pantebrevslån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Hos Mit Boliglån kan vi tilbyde en personlig og effektiv service, der gør det nemmere for dig at få boliglån. Vores service handler om dig, og vi vurderer din ansøgning som en helhed, så du kan få en rente, der passer til din enkelte situation. Derudover har vi en simpel proces med færre led, så du kan blive godkendt til boliglån hurtigt. Vi er særligt relevante for dig, der ikke har tid til at vente på en godkendelse, eller for dig, der har fået afslag fra realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du kan låne penge til at købe en bolig eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidshus og andelsbolig. Vores kunder låner typisk mellem 200.000 kroner og 10.000.000 kroner. Det afhænger af boligens værdi, din økonomi og dit behov, hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få et lån med en løbetid på op til 25 år. Renten kan være enten variabel fra 5,50% eller fast fra 7,00%. Boliglånet har vilkår, der minder om realkreditlån - det betyder, at kun du kan opsige lånet. Du er ikke forpligtet af et tilbud, og du kan fortryde lånet inden for 14 dage efter det er blevet udbetalt.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte billigere end vores boliglån. Derfor anbefaler vi, at du undersøger muligheden for at få et realkreditlån, hvis du har tid. Den lavere rente skyldes den særlige måde, hvorpå realkredit- og banklån er konstrueret, samt den måde, hvorpå risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til, at låneprocessen i en bank kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Indfrielse af boliglånet er en nem proces, f.eks. hvis du på et tidspunkt får mulighed for at få et billigere lån eller du sælger boligen. Vi vil selvfølgelig støtte dig i denne proces og hjælpe dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset om du har en god eller dårlig økonomi, tager vi dig seriøst. Selvom vi kan hjælpe flere med at få lån end bankerne kan, så lykkes det desværre ikke altid. Nogle gange kan vi ikke finde en långiver, der passer til din situation, og andre gange er din økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men stadig har friværdi, kan vi ofte hjælpe dig med at få et boliglån. Det kan derimod være svært for os at hjælpe, hvis du ønsker at købe et hus og samtidig står i RKI eller har gæld til SKAT."

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån formidler boliglån med det formål at finde de bedste vilkår for dig. Vi er et brand under Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.