Pantebrevslån tilpasset dig

Få det billigste pantebrevslån og lån fra 5,50% i rente.

This is some text inside of a div block.

Lånebeløb

500.000

kr.

$0

200.000 kr.

5.000.000 kr.

Your submission has been received! And I will delete it, don't worry about spam.
You can clone the project or check the documentation to learn how to use it.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.
Beregn pantebrevslån

Pantebrevslån

Pantebrevslån kan bruges til at købe hus, lejlighed, sommerhus og andel ligesom at du kan bruge det til at låne i din friværdi. Vi finder det billigste pantebrevslån til dig.

Hvad er et pantebrevslån?

Et pantebrevslån er et boliglån hvor du optager gæld og stiller din bolig til sikkerhed for lånet. Det minder om et realkreditlån. Lånet omtales også som et ejendomskreditlån, som er en mere præcis beskrivelse af lånetypen.

Hvad er et pantebrevslån?

Fordelen ved et pantebrevslån er at renten ofte er lavere end almindelige lån og at man kan låne i op til 25 år. Renten fås fra 5,50% og fastlægges ud fra det konkrete lån og pantets sikkerhed.

Når du låner gennem os, udstedes pantebrevslånet via et ejendomskreditselskab. Som sikkerhed for lånet tages der pant i boligen ligesom hvis du får et realkreditlån. Långiverne er institutionelle långivere, banker, eller finansielle virksomheder med speciale i boligfinansiering igennem pantebrevslån og ejendomskreditlån.

Renten fastlægges ud fra udbud og efterspørgsel, hvor renten er den betaling, som långiverne skal have for deres investering i lånet. Vi samarbejder med flere forskellige långivere som er specialiseret i denne type boliglån.

Med pantebrevslån kan du låne op til 100% af boligens værdi modsat eksempelvis realkreditlån.

Belåningsgrad

Realkreditlån

Pantebrevslån

Ejerbolig Op til 80% Op til 100%
Fritidsbolig Op til 75% Op til 100%
Andelsbolig 0% Op til 100%

Beregn pantebrevslån

Du kan her på siden få en ide om hvor meget pantebrevslån koster. Med vores låneberegner her på siden kan du beregne hvor meget det koster hver måned at låne.

Pantebrevslån beregneren har en løbetid på mellem 1 og 25 år, altså du vælger selv hvor hurtigt du vil tilbagebetale lånet.

Pantebrevslån til bolig

Pantebrevslån til bolig er den mest simple form for finansiering. Lånet er et alternativ til realkreditlån. Med pantebrevslån kan du låne til følgende boligtyper

 • Ejerlejlighed
 • Hus
 • Sommerhus (fritidshus)
 • Andelsbolig
 • Ideel anpart

Hvad er det billigste pantebrevslån?

Da renten på et pantebrevslån afhænger af pantsikkerheden på det enkelte lån, kan der være forskel på renten imellem hvert pantebrevslån.

Pantsikkerheden betyder hvor ´sikkert´ lånet er for långiveren. Eksempelvis vil et pantebrevslån med første prioritet, altså hvor der ikke er anden gæld i boligen, vil være mere sikkert end et lån med anden prioritet. Et pantebrevslån med to låntagere vil også normalt være mere sikkert end et lån med én låntager.

Det vil sige at jo bedre du kan gøre pantsikkerheden, jo billigere et pantebrevslån vil du få tilbudt. Dette kan du gøre, f.eks. ved at komme med et større udbetaling i forbindelse med huskøb, eller eksempelvis ved at renovere dit hus i forbindelse med et tillægslån i din bolig.

Da vi modtager et fee per formidlet lån som er uafhængigt af renten på lånet, har vi altid en interesse i at finde det billigste pantebrevslån med den laveste rente.

Vi har et stort netværk af långivere og har derigennem adgang til finansiering til alle typer af boliger over alt i landet.

Hvad er forskellen mellem et pantebrevslån og et realkreditlån?

Pantebrevslån og realkreditlån minder på mange måder om hinanden, og så adskiller de sig alligevel fra hinanden.

Ved begge lånetyper stilles der sikkerhed i fast ejendom for lånet, og renten påvirkes af udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder, hvor renten er den betaling som investorerne skal have for deres investering i lånet. Ved begge lånetyper er det kun låntageren der kan opsige lånet, mens det er uopsigeligt fra långivers side. Dette giver stor sikkerhed for låntager, der i modsætning til andre typer lån kan risikere at skulle indfri lånet med kort varsel.

Forskellen mellem lånetyperne består i at investorer til realkreditlån investerer i obligationer som er en samling af flere forskellige lån, mens at investorer til pantebrevslån investerer direkte i pantebrevslånet. Derudover er der den forskel at realkreditinstitutter modtager et bidrag (bidragssats) for at tage risikoen på de enkelte lån, mens at investorer til pantebrevslånet altså tager hele risikoen selv. Disse forskelle gør, at mens renten der tilbydes på realkreditlån typisk er den samme, vil renten på pantebrevslån typisk variere.

Forskellen mellem et pantebrevslån og et realkreditlån

Renten på et pantebrevslån reguleres af

 • Udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder + pantsikkerheden på det enkelte lån.

Renten på et realkreditlån reguleres af

 • Udbud og efterspørgsel på de finansielle markeder + bidragssats hos realkreditinstituttet

Optag et pantebrevslån gennem Mit Boliglån

Vi tilbyder en tryg, nem og hurtigere proces. Du ansøger gratis og vil modtage et uforpligtende tilbud når vi vurderer at vi har mulighed for at kunne indhente et tilbud til dig.

Vi hjælper både med at rådgive samt med at indhente det bedst mulige tilbud på finansiering.

Renten tilpasses ud fra din situation samt hvad markedet kan tilbyde. Vi forsøger altid at sætte os så godt ind i din situation som muligt og finder i fællesskab med dig den bedste og billigste løsning.

Det giver særligt mening at bruge os når du ikke har tid til at vente, eller du har fået afslag i banken. Det kan også være fordi du er utilfreds de lånemuligheder du har i banken.

I disse tilfælde kan det særligt give mening at bruge os

 • Bankens proces trækker ud
 • Du vil købe en bolig til under to million kroner
 • Du gerne vil låne i din friværdi
 • Du har fået afslag i banken

Med pantebrevslån fra Mit Boliglån får du det bedste alternativ til banken.

Vilkår for pantebrevslån

De pantebrevslån vi formidler er af typen ejendomskreditlån. Det betyder at du kan få lån op til 25 år. Lånet fås med variabel rente fra 5,50% og med fast rente fra 7,00%. Det er kun dig der kan opsige lånet, ligesom hvis du får et realkreditlån. Du er selvfølgelig ikke bundet af et tilbud, og lånetilbud er helt uforpligtende. Efter du har fået udbetalt lånet, har du mulighed for at fortryde i op til 14 dage efter.

Overvejelser inden pantebrevslån

Ligesom enhver anden form for boligfinansiering er det rigtig vigtigt at du tænker dig godt om når du får et pantebrevslån. Det er særligt vigtigt at du får et overblik over

 • Lånets hovedstol (Hvor meget du låner)
 • Renten (Prisen på lånet)
 • Budget (Din økonomi før og efter at du låner)
 • Rentevilkår (Fast eller variabel rente)
 • ÅOP (Prisen på lånet inklusiv omkostninger)
 • Løbetiden (Hvor længe du låner)
 • Andre vilkår for lånet (Hvor hurtigt kan du opsige det? Er det uopsigeligt fra långivers side?)

Andre former for pantebrevslån

Beregn pantebrevslån

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

En MitBoliglån kundeserviceagent klar til at elp du får et lån | mitboliglaan.dk

Hvad gør I anderledes?

Vi hedder Mit Boliglån, fordi vores service handler om dig. Vi giver dig bedre mulighed for at få boliglån, da vi kan tilbyde en personlig og effektiv service, med en rente der er tilpasset dig og den enkelte situation. Din ansøgning vurderes ud fra en helhed, og du skal igennem en simpel proces med færre led for at du kan blive godkendt til boliglån. Vi er særligt relevante for dig der ikke har tid til at vente, eller for dig der har fået afslag til realkredit- og banklån.

Hvad kan jeg låne til og hvor meget?

Du har mulighed for at låne til køb af bolig, eller låne i din friværdi. Du kan låne til ejerbolig, fritidsbolig og andelsbolig. Vores kunder låner typisk 200.000 kr. og op til 10.000.000 kr. Det er boligens værdi, din økonomi og dit behov som er afgørende for hvor meget du kan låne.

Hvad er jeres lånevilkår?

Du kan få lån med en løbetid på op til 25 år. Lånet kan fås med variabel rente fra 5,50% og fast rente fra 7,00%. Boliglånet har vilkår som minder om realkreditlån: det vil sige at det kun er dig der kan opsige lånet. Du er selvfølgelig ikke bundet af et tilbud. Lånet er helt uforpligtende. Selv efter du har fået lånet udbetalt, kan du fortryde lånet i op til 14 dage.

Hvorfor er realkreditlån billigere end jeres lån?

Realkredit- og banklån er ofte en billigere løsning end vores boliglån. Derfor anbefaler vi at du også undersøger muligheden for at få realkreditlån, hvis du har tid. Renteforskellen skyldes den særlige måde realkredit- og banklån er konstrueret samt den måde risikoen på lånet vurderes. Det er også grunden til at låneprocessen i banken kan være langsom og at mange får afslag.

Nemt at indfri og omlægge

Boliglånet er nemt at indfri eksempelvis hvis du på et senere tidspunkt får tilbudt et billigere lån. Vi støtter dig selvfølgelig på denne rejse, og hjælper dig så godt videre som muligt.

Kan I hjælpe alle?

Uanset din situation tager vi dig seriøst. Vi kan hjælpe flere med lån end bankerne kan, men alligevel lykkes det ikke altid. Nogle gange er det ikke muligt at finde den rette långiver og nogle gange er den enkeltes økonomi bare ikke klar til et lån.

Hvad hvis jeg har gæld til SKAT eller står i RKI?

Hvis du har fået et udlæg i din bolig, men har friværdi kan vi ofte hjælpe med et boliglån. Ønsker du at købe et hus og står du i RKI eller har gæld til SKAT, er det derimod svært for os at hjælpe.

Hvem låner ud?

Vi formidler boliglån i samarbejde med banker og større professionelle långivere.

Hvad er Mit Boliglån

Mit Boliglån er en formidler af boliglån. Vores formål er at indhente dig boliglån på de bedste vilkår. Vi er en del af Ejendomskreditselskabet Danmark ApS, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg, skriv eller ring. Vi tager personligt hånd om dit boliglån.

tilbud@mitboliglaan.dk

61 104 004

Åbningstider: mandag til fredag, 8:30 til 17:00, lørdag 10:00 til 14:00

Vores kunder synes om os

Susanne
tikøb

Tak for hjælpen!

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Mit Boliglån sagde JA, og de arbejdede professionelt og hurtigt. Jeg blev guidet trygt gennem processen, og følte mig godt rådgivet og hørt - til en rente der lå tæt op ad hvad min bank oprindeligt ville tilbyde mig.

Kasper
roskilde

Super service 👍🏻👍🏻

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Så kan almindelige mennesker endelig få en fair behandling, når det gælder huskøb. Kommunikation i topklasse, og uden en bunke papirer som er unødvendige for en kreditvurdering. Vores lån var i hus på et par dage.

Piotr
hvidovre

Fair, god og hurtig behandling

Star rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating iconStar rating icon

Vi blev godt behandlet. Carsten var meget hjælpsom, tålmodig, imødekommende og venlig hele vejen igennem.

Close Cookie Preference Manager
Denne hjemmeside bruger cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, huske indstillinger og udføre statistik.
Nødvendig*
Cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner
Made by Flinch 77
Oops! Something went wrong while submitting the form.